alicebremberg

Kategori: STOCKHOLM

FREDAG!

Heej! Hoppas allt är bra med er :)  Äntligen fredag idag, yey! Jag brukar tycka att veckorna går så himla snabbt men den här veckan har verkligen varit seg. Känner att man börjar bli lite höstdeppig nu när det är så mörkt ute.. Har i alla fall en bra helg att se fram emot, har AW med jobbet idag och sen ska jag träffa Jossan som är i sthlm i helgen J Tycker att det är extra viktigt att planera in roliga saker NU under hösten så man har något att se fram emot. Ska till London nästa helg för att hälsa på min syster som har flyttat dit så det ska bli så kul!! Btw, älskar min spets topp på bilden som jag hittade på Zara förra veckan! Tycker det var så fint med rosetten på sidan J Nej, nu måste jag i väg på lunch! Hoppas ni får en jättebra helg!! Kram

EN BÄTTRE LÖRDAG

Var på en så himla trevlig middag hemma hos Alice i lördags. Så gott och jättebra uppstyrt! Blev helt kär i hennes lägenhet också.. Så mysigt med stora middagar då man inte går ut efter utan bara sitter och pratar och dricker vin. Mer sånt i höst känner jag! :)

FOTOGRAFISKA

 Hello <3 Var ganska trött i lördags men mötte upp mamma för en promenad och ett besök på Fotografiska. Vi såg Nick Brandts utställning som jag verkligen älskar men såg den för några sedan så uppskattade  Inez & Vinoodhs utställning mer (bild 2). Måste säga att jag tycker att Fotografiska är absolut bästa "museet" i Stockholm, gillar att det är flera utställningar och sen så älskar jag utsikten från deras café! 

PERFECT SUNDAY

 

 

Hello! Michael var här i Stockholm den här helgen också haha och vi lyckades ha en ännu bättre söndag än förra helgen! På dagen så hade en av Michaels vänner hyrt en båt så vi var några som  åkte runt i stan med picknick och vin, sedan gick vi till Strandbryggan för lite mer rosé i solen och sen vidare till Strandvägen 1.

Älskar såna här dagar, finns inget bättre än att dricka vin med sina vänner i solen. Rebecca har ju även flyttat till Stockholm nu, så himla kul!! Jag har plötsligt gått från att tycka Stockholm är tråkigt till att älska det :) Tror att hösten kommer bli så bra!

21:05

 

 Hello

Annars då? Linneas franska vän Marion är här i några dagar vilket är jättekul även om jag inte hunnit spendera jättemycket tid med dom pga jobb. Nu tänkte jag gå och handla och sen planera min vecka lite, hoppas ni haft en bra helg. kram <3

/SWEDEN


Senaste tiden, innan midsommar firande på Faust..

Godaste efterrätterna på Kong, vårrullar med choklad?? dog

Jag och Beccas sista kväll på Yeeels..
Hello, nu har jag äntligen kommit fram till Sverige! Ett tag trodde jag inte att jag skulle komma fram pga för mycket bagage, strul med Uber osv men allt löste sig till slut :) igår åt jag middag med familjen och idag har jag packat om alla mina saker för att flytta in hos Linnea. Är på väg in till Stockholm nu för att flytta in och äta middag med Sara och Linnea. 
Imorgon är min första dag på Daniel Wellington, ska bli så kul men väldigt nervöst. 
Känner att jag hade behövt andas lite mellan Paris och Stockholm då det varit så himla mycket sista tiden och känner att det blev väldigt stressigt sista veckan med att få ihop både slutprov, jobb och socialt liv..Men försöker släppa det nu och landa lite i livet här..


Hoppas att allt är bra med er, ska försöka hitta lite mer tid till bloggen under sommaren. Hörs snart igen, kram <3 Upp