alicebremberg

Kategori: SPONSORED

New York, La, Paris, vart jag reser är ett enda lotteri

Ni som följer mig vet att jag älskar att resa och jag besöker gärna så mycket länder jag kan för att få upptäcka nya platser och upplevelser är helt fantastiskt.

 

Nyligen var jag i Los Angeles och det var helt amazing resa och en av dom mer senaste destinationerna var jag Paris som är en av mina favorit resmål och där efterrätterna är bara för goda och i mitt hem har jag nu ett miniatyr Eiffeltorn som minne.

 

 

När jag ska ut och resa går jag på känsla på vilket land jag är sugen på och kanske att New york kunde vara något? Jag uppskattar att besöka museum och dom ni vet så tycker jag om Andy Warhols tavlor där finns det mycket annan konstmuseum. Dock kostar den mesta konst skjortan att köpa hem men man kan ju alltid leva på bildminnen.

Väl där skulle jag kunna gärna spela New York-lotteriet och besöka Empire city för att vinna en slant pengar och passa på och köpa med mig lite dyr fin konst efteråt. Visste ni att det finns ett lotteri där som gör att man vinner 10 000kr om dagen i resten av livet?  

Andy Warhol har bland annat en utställning på Guggenheim museum i NY och han är kändast för sina tavlor som ser ut som olika brukar. Han har haft en unik karriär han arbetade ursprungligen som illustratör med reklam åt olika varhus och därefter blev det med tiden teckningar som Coca-cola flaskor, soppburkar och att måla av kändisar och till slut började han ställa ut på galleri och numera en världskänd artist.

 

Det är väldigt intressant det här hur livet kan ta vändning, enda dagen kan man vara anställd och måla reklam för sedan vara erkänd konstnär. Det är precis som med lotteri, plötsligt en dag kan man vara så rik att man kan ägna resterande livet åt att resa. Inga förpliktelser och bara njuta av livet :)

 

Visste ni att i Newyork finns det en Cup cake tour?

 

Det är verkligen outside the box, men jag som älskar efterrätter detta är helt perfekt för mig. Tänk gå runt mellan alla mysiga caféer och äta goda muffins medans man bränner kalorier mellan varje anhalt. Och när man är klar med det kan man slösa upp alla sina pengar på att handla kläder på det kända märkes outlet som ligger strax utan för city.

 

  

Upp