alicebremberg

Kategori: BLOGGTIPS

BLOGGTIPS

Jag älskar att läsa bloggar och delar därför gärna med mig av mina favoriter. Martinas blogg har länge varit en av mina favoriter då den är väldigt inspirerande och peppande. Hon skriver mycket om motivation och självförtroende för att peppa unga tjejer vilket jag tycker är så bra. Just nu bor hon i New York så bloggen är bättre än någonsin. Vill typ bara flytta till New York direkt av att se alla bilder.. Kolla in den här

BLOGGTIPS

 

Alltså jag måste bara tipsa er om min nya favoritblogg!! Rebecca tipsade mig om den här bloggen förra veckan och nu är jag helt fast haha. Så mysig och inspirerande blogg av Amanda som bor i New York med sin pojkvän. Blir så avundsjuk på hennes liv. Om ni  gillar mysiga bloggar och kärlek så kommer ni älska den här bloggen. Ni måste kolla in den, plus den här fina krönikan som hon skrivit som fick mig att bli tårögd..

BLOGGTIPS

Tycker det är så himla kul att några av mina vänner äntligen börjat blogga. Ni borde verkligen kolla in Erikas blogg. Inte bara för att hon är en av mina bästa vänner utan också för att hon är såå duktig på att fota och hennes blogg är hur fin som helst. Ni hittar den här

BLOGGTIPS

Annika har nyligen startat en jättefin blogg som ni verkligen borde kolla in. Vi lärde känna varandra på gymnasiet då vi gick en fotolinje tillsammans så därför har hon självklart massor av fina bilder. Mycket goda frukostar, picknickar och miljöer som får mig att längta tillbaka till Stockholm. Kolla in den här

TRE FAVORITBLOGGAR..

Jag älskar som sagt bloggar och läser hur många som helst. Framför allt så gillar jag lite mindre bloggar som är personliga och med mycket bilder. Här är tre favoriter: 

Den här bloggen hittade jag väldigt nyligen men det är redan en favorit. Amanda som bor och pluggar här i Paris, väldigt fina bilder och jättekul att själv få lite tips på saker att göra i Paris :) 

Fannys blogg har jag följt länge, mycket mode och väldigt kul att läsa om hennes intressanta liv. Sen tycker jag om att se bilder från Stockholm då jag saknar det lite..

Linn har en superfin blogg och en garderob som man dör för. Hon reser mycket och bjuder alltid på intressanta inlägg och bilder. 

Hoppas att ni hittat någon ny favorit, puss!

BLOGGTIPS

Jag måste tipsa om den här bloggen som blivit en ny favorit! Karolin som har världens mysigaste blogg med fantastiska bilder.

Upp