alicebremberg

MARRAKECH / JARDIN MAJORELLE

Här kommer lite blandade bilder från Marrakech och Jardin Majorelle! Sista dagarna bodde vi inne på en Riad mitt inne i stan. En riad är ett traditionellt marockanskt hus med en liten pool/trädgård som är omgjort till hotell! Väldigt annorlunda från resorten utanför Marrakech men kul att se båda! Kan verkligen rekommendera att bo på Riad då man får en större insikt i Marrakech och den marockanska kulturen :)

CASCADES D'OUZOUD

En höjdpunkt på resan var helt klart utflykten till Cascades D'ouzoud! Det ligger uppe i bergen, ca 3 timmars bilfärd från Marrakech! Det är ett fantastiskt vattenfall och runt omkring så bor det massor av små söta apor. Dom var vilda men väldigt tama så man kunde köpa nötter och mata dom själv. Om man är i Marrakech lite längre så är det verkligen värt ett besök!

MARRAKECH PULLMAN RESORT

Hallå! Precis kommit hem från en så bra resa i Marrakech med min kille. Även insett att det här med att hålla igång bloggen går sådär hehe.. men nu har jag massor av bilder att visa i alla fall! Första dagarna så bodde vi på ett hotell utanför Marrakech som heter Pullman Resort. Så skönt att bara ta det lugnt dom första dagarna och inte göra så mycket. Vi hängde mycket vid hotellets olika pooler, tränade, läste och åt god mat! Resorten var hur stor som helst och blev väldigt positivt överraskad av maten (spec frukostbuffén!) som var jättegod. 

Delar med mig av fler bilder i veckan, kram

Upp