alicebremberg

SC / INSTAGRAM

 

Utanför Ladurée..

 

 

Lanvin's efterfest förra helgen på vackra Shangri-La Hotel.

 

 

Röda läppar innan utgång för några veckor sen.

 

 

Bubbel på The Peninsula :)

 

 

Passerade dessa på väg från skolan, måste påminna mig själv om att köpa blommor oftare. Så fint!

 

 

Vin-lunch för att fira Michael och Alberto för några veckor sen.

 

 

Eclairs på L'Eclair de Genie, kommit fram till att Eclair nog är min favoritbakverk :)

 

 

På L'arc med Malin och Rebecca <3

 

Lite blandat från min Instagram senaste månaden, heter alicebremberg där om ni vill följa mig <3TACOS & R֖DVIN

 

Igår så gjorde vi tacos hemma hos mig och drack rödvin, hade nästan glömt bort hur gott tacos är? och så trevligt att göra middag tillsammans samtidigt som man dricker rödvin (gillar typ inte rödvin annars lol). Bra helg men helt slut som vanligt, jobbat idag och sen pluggat lite. Nu ska jag sova så jag orkar skola imorgon, puss puss <315:42

 

 

Så kär i Linneas päls <3

 

Hej på er, lite dålig uppdatering här för jag började skolan i måndags (yeey jag kom in, så glad!!) och har lite svårt att få ihop tiden med med jobb osv. Blir inte mycket fritid över men det är kul :) Pluggar kommunikation och marknadsföring på en skola som heter Europeen School of Communication här i Paris. Det är kul men väldigt svårt då alla kurser är på franska och jag har inte riktigt kommit in i det än. Men jag antar att det kommer bli lättare om några veckor :) 

 

Annars då? Fashion Week just nu så var ute en sväng igår. Alltid kul att gå ut under fw. Rätt trött idag men ska snart möta upp Rebecca för en promenad och sen ha en lugn kväll med middag med Sara. 

 

Ha en bra helg, puss <3MIN HELG

 

 

 

 

 

 

Igår så hade jag, Sara och Rebecca en aperitif hemma hos mig. Massor av gott att äta, bubbel och drinkar. Gillar verkligen grejen med att ha småplock istället för en stor middag. Att kunna äta och dricka lite samtidigt som man fixar sig, så trevligt. Sen avslutade vi kvällen på La Villa vilket var kul som vanligt. Mår mindre bra idag hehe men har precis ätit sushi med Sara och ska försöka gå och lägga mig rätt tidigt. 

 

Hoppas ni haft en bra helg, puss<3Upp