alicebremberg

ÅRSRESUMÉ DEL 1

 

  

 

 

JANUARI

 2014 började bra, hade en lyckad nyårsmiddag hos Jenny följt av en inte lika lyckad nyårsnatt men skulle ändå säga att det var ett bra nyår :) Vad hände annars i januari? fotade utanför FW, brunchade och åt sushi. 

 

 

 

       

 

 

FEBRUARI

 Åt världens godaste brunch på Colorova, drack mimosas hos Frida, var ute en del, fotade lite mer utanför FW, firade Elins födelsedag med champagne och macarons på Lafayette, var uppe i Tour Montparnasse för drinkar och finaste utsikten över Paris och firade alla hjärtans dag med Elin och Sara  <3

 

  

 

 

 

MARS

 I mars började det bli lite varmare, det blommade och Paris var såå fint. Var ute och fikade, bla på Petit Palais med Sara, var på Musée D'Orsay, åt frukost på Claus, fikade på Vogue Café i Printemps och hängde i Palais Royal. 

 

 

  

   

 

 

  

 

APRIL

 I april så var jag i Biarritz. Sen kom min pappa och syster på besök och vi åkte bla båt över Seine, var på Angelina, åt god mat och firade min födelsedag i förskott med bakelser och mimosas på pappas hotell :) I slutet av april så åt jag lunch bredvid Kim Kardashian på L'Avenue haha och var självklart ute en del med Elin, Sara och Frida. 

 

 

 

  

 

 

 

 

     

 

MAJ

 Alltså maj var en drömmånad. Annika var och hälsade på och vi hade picknick i Versailles , jag fyllde år och firade på Ladurée med bakelser och sen middag på Ralphs, var i Cannes under filmfestivalen vilket var hur kul som helst, Jossan och Kero var och hälsade på, åt brunch på Le Wood, åt sushi framför Eiffeltornet och ja allt va perfekt. Maj är min favoritmånad, dels för att jag fyller år haha men också för att det är då våren börjar på riktigt och alla är så himla glada :)  

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

  JUNI

 I juni så fyllde Sara år och vi firade med en stor picknick i Buttes-Chaumont, Erika var på besök och vi hade så bra dagar med brunch, drinkar på Perchoir och middag på Georges, upptäckte bästa grekiska restaurangen, var på Costes med Elin, hängde vid Canal Saint-Martin. I slutet av månaden så kom Jossan hit lite spontant, vi firade midsommar, va ute en del och försökte göra lite turistgrejer som vi inte hann med sist.

 

 

 

  

 

   

 

   

JULI

Försökte ta vara på dom sista dagarna i Paris så mycket vi kunde och bocka av dom sista sakerna på att-göra-listan som att äta eclairglass och besöka Musée Baccarat. Åt en himla god men sorglig avskedsmiddag på Monsieur Bleue med Elin, Sara och Frida När jag kom till Sverige så tog jag det ganska lugnt i början. Träffade saknade vänner, var ute med båten, åt massor av god mat och festade sedan i Visby med Jossan. Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas