alicebremberg

ÅRSRESUMÉ 2015

JANUARI

Började året väldigt bra med en vecka av massor av middagar och fest med alla vi som firade nyår tillsammans. Kändes som en riktig nystart då jag hade bestämt mig för att lämna en del dåligt bakom mig och börja om på nytt 2015. Vad hände annars i januari? Gjorde mitt slutprov på Sorbonne, jobbade på Abercrombie på helgerna, brunchade på Frenchie, det var FW och så  firade vi Rebeccas födelsedag. 

FEBRUARI

I februari så pluggade jag mycket till intervjun och provet som jag hade för att komma in på ESC. Sara flyttade till Paris!! Vi åt världens godaste brunch på Café Charlot :) min syster var på besök och vi åt bakelser, strosade runt och var på Kong! 

MARS

Jag kom in på min skola och började den i början av mars. Hade en liten avslutningskväll hos mig med drinkar och småplock då jag misstänkte att jag inte skulle ha någon fritid när jag började skolan . Det var väldigt svårt att få ihop med jobb och fritid så det blev inte så mycket uppdatering på bloggen men hann med lite mysiga kvällar med rödvin och tacos och Lanvin utställningen! 

APRIL

I april så fick jag lite bättre ordning på skola och jobb (även om jag typ var konstant stressad..) men pluggade mycket med Sara på LPQ. Spenderade mycket tid i 16e med Sara och Becca, brunchade på Buvette, Elin var på besök och det var äntligen så varmt att man kunde sitta på uteserveringar! 

MAJ

Maj har alltid varit och kommer alltid vara min absoluta favoritmånad! Dels för att jag fyller år då och alltid vill fira min födelsedag flera gåger hehe men också för att  det brukar vara så fint väder. Blev helt varm och glad av att kolla igenom arkivet därifrån :) I början av månaden så var pappa och hälsade på, vi åkte till Tours i några dagar och tog det lugnt. Fyllde 21 och firade min födelsedag med middag på Kong. Firade igen en vecka senare med drinkar på Hotel Raphael  när Alice var på besök. Var i London med min syster och var på massa bra restauranger och åt afternoon tea på älskade Sketch 

JUNI

Juni var väldigt stressigt, pluggade nästan hela tiden inför mina slutprov. Men började bra i alla fall med födelsedagsbrunch för Sara och världens mysigaste helg. Sen flyttade Sara in hos mig för en månad :)  Firade midsommar med Sara och Becca på Faust! Kämpade mig igenom mina prov och försökte träffa så många som möjligt sista veckan i juni innan jag åkte till Stockholm. 

JULI 

Flyttade in hos Linnea och första kvällen åt vi middag på balkongen med Sara, mys :) Började min praktik på Daniel Wellington och på helgerna jobbade jag på Drottningholm så hade inte så mycket tid över. Men blev en del utgångar och bubbel på balkongen. Stillade min Paris-saknad med macarons på Ladurée.

AUGUSTI

Hade några dagar ledigt från min praktik och åkte till Gotland. Tog det lugnt och njöt av god mat och ledighet :) Michael hälsade på två helger och vi turistade i Stockholm, åt middag på Mr.French och drack vin på Strandbryggan. Stockholm är verkligen så fint under sommaren! 

SEPTEMBER

Bestämde mig efter många om och men att stanna i Stockholm. Min praktik tog slut och jag började jobba på DW :) Var på Fotografiska, middag hos Alice, hälsade på Jossan i Lund och vi var i Köpenhamn en dag!

NOVEMBER/DECEMBER

Började bli riktigt mörkt och kallt i Stockholm så är jätteglad att jag hann med både London och  Paris. Trots att terrorattacken i Paris verkligen påverkade månaden och dagarna där så var november väldigt bra.

Det blev en lite kortare årsresumé än vanligt, har ju tyvärr inte varit så aktiv på bloggen det här året..2015 har  gått så himla snabbt och det har verkligen varit ett år som präglats av plugg och jobb. Jättekul men märktes så tydligt nu när jag skulle samanfatta året hur lite bilder jag faktiskt har tagit, bloggen har inte varit prio 1 om man säger så.

Förra året så skrev jag att jag ville ha en nystart och lämna en del saker bakom mig. Det tycker jag verkligen att jag lyckats med. 2015 har verkligen handlat om mig och jag känner att jag vågat mer och blivit mycket mer självständig. Känns som att väldigt mycket har hänt det här året. Har lärt mig så himla mycket av min utbildning i Paris och på jobbet på Daniel Wellington. Tycker att jag kommit till insikt om vad jag verkligen vill och mår bra av. 

Våren 2015 var verkligen jätterolig men jag var konstant stressad över att få ihop skola och jobb. Den här hösten i Stockholm har jag känt ett lugn som jag inte känt på hela våren. Har fått andas lite efter all stress, fått in rutiner, tagit tag i träningen och sover ordentligt.  Jag trivs bra i Stockholm men saknar verkligen att bo i en riktig storstad. Är så himla glad att jag hunnit med lite resor i höst. Tur att det bara är 2 timmar till Paris med flyg :)  För 1 år sen så hade jag aldrig trott att jag skulle göra det jag gör idag.  Ser verkligen fram emot vad 2016 har att erbjuda. 

Hoppas ni haft ett bra år och får en fantastisk nyårsafton, kram <3

31 december 2015 09:04 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas