alicebremberg

HELGEN I BILDER

En liten uppdatering av min helg i bilder: I fredags så åkte vi ut till Saint-Germain-En-Laye för att fira Fridas födelsedag med bubbel, massor av sushi och jordgubbar. Sushi är ju så himla gott, skulle kunna äta det varje dag

Hon fick självklart även en stor macaron med ett litet ljus eftersom det har blivit en liten tradition på födelsedagar :) På kvällen fortsatte vi firandet med utgång på 79 och Raspoutine, lyckades komma hem rätt tidigt vilket typ aldrig händer haha..

Så på lördagen var planen att hitta på något men istället låg på Saras golv i flera timmar tills vi gick och köpte bubbel, pizza och en bakelse. Stannade där hela kvällen och bara pratade, hade ångest och deppade över att vi snart ska åka hem..

I söndags så var vi på Lafayette för att gå på rean lite (Alltså rean här är helt SJUK, om ni åker till Paris så försök att åka hit när det är rea för den är så himla bra, går inte att jämföra med Sverige..) och sen satte vi oss på Luxia för lunch!

Vi var superpeppade för det var sol och vi skulle ut på kvällen men sen började det regna och vi fick veta att klubben vi skulle gå till inte skulle ha öppet pga vädret...Så himla tråkigt så vi beställde en citronmarängpaj för att trösta oss haha. 

Idag så vaknade jag bredvid min lilla franska kärlek och sen mötte jag upp Sara och Elin, gick runt lite på stan och sen till..

Cojean för att äta lunch! Vi var och tog bilder i fotoautomat precis innan för sist vi gjorde det blev inte så bra så vi ville ta några finare. Dock blev det typ lika dåligt som förra gången (det är omöjligt att vara 3 i en fotoautomat) men kul att ha som minne i alla fall <3

Sen gick jag och Elin vidare och hittade ett ställe där man kunde köpa smoothies/juicer, blev så glad för det finns ju knappt i Paris.

Elin <3

Så himla gott!!! Ikväll har jag skypat med mamma och pappa, saknar dom så ska bli kul att komma hem och träffa dom igen.

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon :) Planen är museum, lunch, fika och utgång, så taggad! Puss puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas