alicebremberg

NEXT UP PARIS

 

Nu sitter jag på planet som precis har lyft mot Paris!! Har haft en himla fin sommar här i Sverige och det känns nästan som att tiden har gått lite för snabbt. Har varit skönt att vara hemma och trots att jag verkligen vill tillbaka till Paris så var det självklart jobbigt att säga hejdå till familj och vänner igen..

Men nu är jag på väg tillbaka i alla fall och det känns bra :) Det ska bli kul att göra något nytt i Paris och jag tror att det här året kommer bli väldigt annorlunda från innan. Jag ska börja plugga franska på Sorbonne nu från september fram till december och sen är det inte helt klart vad jag kommer göra. Har hittat en utbildning i kommunikation som jag gärna vill gå. Hade lite planer på att börja redan nu i oktober men då den är på franska så har jag bestämt mig för att vänta lite, vill vara mer säker på min franska innan jag börjar en utbildning. Skolan har intagning i mars också så kommer nog söka in då :) Samtidigt som jag pluggar franska så kommer jag antagligen att att jobba lite på en klädbutik som säljer skandinaviska märken. Jag ska dit imorgon och prata med dom så får se hur det går! 

Och angående boende så kommer jag att dela lägenhet med två andra svenska tjejer från och med mitten av September. Nu när jag kommer ner så kommer jag bo i min studio som jag bodde i förut. Ska skriva ett inlägg sen som handlar lite mer om boendet men väntar tills jag flyttat in i lägenheten och ser att det är okej innan jag säger något haha.

Hoppas allt är bra mer er så hörs vi mer när jag är framme i Pariis! Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas