alicebremberg

23:37

En outfit för några dagar sedan; Klänning från Zara (Köpte den förra veckan, perfekt vardagsklänning!!), kappa från H&M och väska från mbmj. 

Hellooo, hoppas allt är bra med er! Haft dålig internetuppkoppling och sen har jag inte varit hemma så mycket, därav uppdateringen. Allt känns bra i alla fall :) första dagen var jobbig för jag hade knappt sovit något pga planet gick så tidigt och sen när jag kom fram till Paris så funkade inte nycklarna till studion..Försökte i nästan en timme men var helt omöjligt att få upp dörren. Lämnade väskorna hos familjen under dagen och sen lyckades pappan sparka upp dörren på kvällen så det löste sig till slut. 

Annars då? Har fixat lite praktiska saker som nytt nummer, vart hos banken osv.. Var även inne i butiken och dom visade hur allt funkade. Lite osäker på när jag börjar jobba och hur mycket det blir men får besked i veckan. Kändes bra i alla fall och ska bli kul att jobba i butik då jag aldrig gjort det tidigare. Sen jag kom hit så har jag bara umgåtts med min kille och hans franska vänner och jag känner hur min hjärna blir helt kaos av att tänka på både svenska, engelska och franska samtidigt. Hade glömt bort hur trött man blir av det. Men antar att det kommer kännas bättre om någon vecka bara då jag kommit i i det mer.

Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp tidigt imorgon. Har varit ute tre kvällar i rad och eftersom man drar ut vid typ 2 här så blir man ju heelt död dagen efter. Borde inte vara något problem att somna ikväll i alla fall haha. Imorgon tänkte jag åka till Sorbonne och skriva in mig så jag kan börja i september. Hörs snart igen, puss puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas