alicebremberg

00:35

Nu var det ett tag sen jag skrev! Så, vad har hänt sen sist? Jag har varit med barnen ganska intensivt dom senaste dagarna för dom inte haft någon skola men det har gått bra! Det är ganska svårt med språket för barnen pratar ju bara franska men jag tycker att det har funkat rätt bra ändå. Även om jag inte kan alla ord så kan jag säga saker som "den där" så förstår dom och jag tycker redan att jag blivit bättre bara efter några dagar. 
Vi har varit i parken varje morgon och lekt, när dom leker själva så sitter jag och pluggar lite på ord som jag skrivit ner. Ord i parken som sand, spade, hink, osv..Haha!
Igår så började Josephine skolan så jag var själv med Tess på morgonen men hon var faktiskt jättesnäll! Det går oftast bra med barnen men ibland kan Tess vara lite jobbig och inte vilja äta (spec grönsaker och frukt). Men hon ser ut som en liten ängel!
Idag hade båda barnen skola så jag var ledig fram till klockan halv 5 (det kommer vara så varje dag framöver förutom onsdagar+helger) så skönt! Jag var på skolan France Langue för att göra ett muntligt test till franska kursen som jag ska läsa. Den börjar den 27e September! Ser faktiskt fram emot att börja plugga och skolan verkar jättebra. Sen så skyndade jag och köpte med mig lunch och åkte till St.Germain för en stor picknick med massor av au pairer, mest svenskar men även folk från Usa, Norge, Holland, etc..Det var väldigt trevligt! Dom flesta bor utanför Paris och jag är SÅ tacksam att jag bor inne i stan. Efter picknicken så hämtade jag tjejerna och sen mötte jag upp Sara på ett café vid triumfbågen. Nu ska jag kolla på Aristochats innan jag somnar, har lånat den av tjejerna. Dom har faktiskt jättemånga bra filmer haha och jag försöker att bara kolla på franska filmerVi hörs mer i helgen! (Förresten är det jättevarmt i Paris, det var 30 grader idag, dör hela tiden)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas