alicebremberg

00:04

Så bra vecka. I onsdags så var jag ute med Jossan, började med Bistro Jarl och sedan Cafét och Rose. Skulle egentligen till White Room också men vi hade så otroligt ont i fötterna att det var helt omöjligt..I alla fall, på torsdagen möttes vi upp och gick på stan hela dagen och åt lunch. Gömde våra trötta ansikten bakom solglasögon, såna här bakisdagar är verkligen det bästa.
På kvällen mötte jag upp Mamma och Anna på Boquerian
Vi skulle nämligen äta middag där, tapas!
Anna
Självklart minihamburgare! Jag äter alltid det när jag äter tapas, men det är ju så gott
Efter middagen så gick vi för att se Cirkus Cirkörs föreställning Knitting Peace, den var inte superbra men helt okej! Nu har jag lov och inte så mycket planer, ikväll har jag ätit påskmiddag hos pappa och resten av lovet ska jag mest jobba och försöka göra klart mitt projektarbete. Ska bli skönt, vi hörs mer i veckan!

22:29

  
1. Denice på Nosh and Chow i lördags där hennes pappa spelade 2. Middag med pappa på La Dame Noir 3. Jag och Erika på våran skiva, jag som mimartist och Erika som 80-talist!
   
1. Vi hade efterfest i lägenheten efter skivan, sov tio personer i en etta och vaknade upp i kaos haha. 2. Jag i vårsolen på väg till jobbet förra helgen 3. Med Felicia på en bar på söder innan Jossans skiva
   
1. Mysig fredagsmiddag hos Mamma i fredags 2. Jag har äntligen lärt mig dricka kaffe! Dock bara latte med massa massa socker men ändå! 3. På Oxid för några veckor sen.
 
Senaste tiden genom mobilen. Nu: fredagsmys med chips och dipp framför Gossip Girl <3

10:00

 
 
Alltså denna vecka, så mycket att man knappt hunnit andas men så bra ändå. Hade våran studentskiva på Fou i måndags, vi har planerat och fixat inför denna kväll sen i höstas och det blev faktiskt väldigt lyckat! Så kul att umgås med klassen för en gångs skull. I tisdags hade Jossan sin skiva men jag var fortfarande rätt död från måndagen så åkte hem ganska tidigt. Sen har veckan sett ut som vanligt med skola+jobb. Denna lördagskväll kommer spenderas med plugg vilket känns supertråkigt men ibland måste man..Hoppas ni får en bra helg!

09:46

 
Äntligen helg igen! Just nu är jag påväg till jobbet, sen ikväll ska vi några stycken till Hanna och mysa framför melodifestivalen. Blir en lugn helg för att vila upp sig inför den kommande veckan, vi har våran studentskiva på måndag (!!!) och sen på tisdag så har Jossan sin skiva. Kommer bli en bra vecka. 

21:20

Hade en väldigt bra fredag igår som började med middag med dessa två, Erika och Felicia!
Vi var på Tures, så bra ställe
Drack lite vin
Här är jag, hejhej
Erika och Felicia åt ryggbiff
Jag åt råbiff!
Felicia! Efter middagen så åkte vi hem till en kompis och sedan vidare till Collage, väldigt bra kväll. Idag så har jag och Erika gått runt på stan och lunchat på Fridays, även haft panik för att jag trodde att min väska (med kamera och plånbok) var borta men den visade sig vara kvar på Collage så åkte dit och hämtade den. Nu har jag ätit chips och dipp till middag bara för att man kan göra sånt om man bor själv, tänkte kolla på någon film och somna jättetidigt. Ska jobba imorgon och sen är ju detta lov (som har gått alldeles för snabbt) tyvärr slut och jag är tillbaka i skolan igen på måndag..
Upp