alicebremberg

13:50

I fredags så hade min klass slututställning på Konstnärshusets stora galleri på Smålandsgatan 7!
Var där hela dagen och satte upp bilder
Och fixade med macarones och lite andra bakverk till vernissagen 
Vi hade även fått spons från Aloe Vera!
Klockan 5 började vernissagen och det började komma lite folk
Här är en av Valters bilder!
 
Lisa och Emelie!
Erikas! Glömde fota mina egna men ställde ut två bilder som finns om ni klickar här.
Lucia med öl som vi fått sponsrat!
Vi fick även massor av blommor från alla fina besökare <3
Denice! Jag är SÅ jävla stolt över att min klass och vi lyckades fixa den här utställnigen så himla bra. Trodde aldrig att det skulle komma så mycket folk och att det skulle bli så lyckat som det faktiskt blev. Sånt lyckorus hela kvällen som sedan slutade på Berns. 
 
 

20:02

 
Tänke visa upp min studentklänning, den kommer ifrån Jones & Jones!
 
Jag tycker att det är så svårt att skilja på dagarna nu när det börjar bli sommar på riktigt, känns som allting bara flyter ihop men det är ju skönt på sitt sätt också. Har haft en väldigt bra helg med picknick i fredags som sedan slutade med Berns, väldigt rolig kväll. Världens bästa känsla när jag kom till jobbet på lördagen efter tre timmars sömn och fick veta att jag inte skulle jobba. Idag har jag varit hemma från skolan med tanken att plugga, inte fått så mycket gjort då jag inte har NÅGON motivation alls. Vill endast dricka rosé i en park dygnet runt typ, hoppas på att hinna med något sånt i veckan i alla fall!

16:27

 
 
 
 
Förra veckan var jag och Annika i Kungsträdgården för att äta glass och kolla på körsbärsträden som slagit ut, finns inget större vår/sommartecken. 

21:16

Denna nyckelring från Ladurée har jag kollat på så himla länge och nu fick jag den äntligen i födelsedagspresent. Den är som en symbol för min au-pair resa som jag också fick i present, känns roligt att ha den tänka på att jag snart bor i Paris varje gång jag tar upp nycklarna. Allt är fortfarande inte helt klart men ikväll ska jag skypa med en familj, sen får jag se hur det känns och om det känns bra så är det antagligen dom jag bor hos i höst! Eftersom jag gått genom STS så får man mail från olika franska familjer som man sedan kan tacka ja/nej till beroende på vad man är ute efter. Den familjen jag ska prata med ikväll bor inne i Paris och har två döttrar som är tre och fem år, låter jättebra än så länge så jag får se hur det känns efter samtalet. Uppdaterar i veckan om hur det gick!
 

22:45

Förra veckan så gick jag med Felicia och Erika till Flippin' Burgers för att äta middag, dock var det en väntetid på 1 1/2 timme för att få bord..
Så vi åkte (väldigt besvikna) till Vigårda istället..
Felicia!
Men kom sedan fram till att deras hamburgare är så sjukt goda att flippin burgers typ inte kan vara bättre. Efter middagen åkte vi lite senare iväg mot Jennys välgörenhetsfest där jag tyvärr inte tog några bilder..Trevlig kväll i alla fall! Idag har jag gått på stan, köpt en klänning och ätit middag med mina kusiner, ska snart sova för att orka upp och jobba imorgon..Herregud vad man bara vill sitta ute i solen just nu och inte instängd på en restaurang. Men, bara några veckor kvar!! Vi hörs!

18:01

 
 
Har köpt världens perfektaste klackar till studenten, perfect 2 från Jeffrey Campbell. 

11:00

 
 
 
Födelsedagsmiddag på Nybrogatan 38 i söndags, följt av skiva och utgång. En av mina bästa/sjukaste födedelsedagar någonsin.
 

16:57

 
Idag fyller jag 19!! Känns så himla gammalt, vill aldrig vara äldre än 18 typ..Jag känner bara att allt går SÅ snabbt och att jag snart är 25, så jävla gammalt. Vill vara 18 hela livet! Har i alla fall firat med tårta och presenter med familjen idag och nu ska jag möta upp lite vänner för middag, efter det ska jag på Felicias studentskiva. Känns som en väldigt bra födelsedag trots åldern, uppdaterar imorgon om vad jag fick för presenter!

09:45

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det valborg och mösspåtagning, en av de roligaste dagarna på länge!
Upp