alicebremberg

13:32

 
Svårt att ha en dålig dag om den börjar så här! Nu: ner på stan för att leta efter en blus som jag kollat på ett tag och sen hämta ut mina glitterklackar hos skomakaren (klacken ramlade ju av för en månad sen). Ikväll är jag barnvakt hela kvällen! 
 

22:25

 
Har äntligen insett hur bra tumblr är, bästa inspirationskällan. Ni hittar min tumblr här.

23:54

I fredags var jag hemma hos Felicia för att fira in lovet med middag och drinkkväll!
Vi gjorde Mojito!
Erika och Isabelle
Strawberry Daquiri
Felicia och Erika! Sen kom det över lite folk och vi drack lite drinkar innan vi åkte iväg till Ambassadeur där vi var hela kvällen. Kul grej att göra drinkar hemma, något man borde göra oftare! Nu har jag som sagt lov men det känns inte alls som det. Mycket jobb och plugg i veckan men sen en helg som ser ut att bli hur bra som helst!
(Juste jag har fått flera kommentarer/frågor här om mitt Au-Pair jobb, tänkte svara på allt i ett inlägg lite längre fram när jag vet mer)
 

11:33

Igår så fyllde Pappa år och jag och Anna bjöd honom på middag+bio som present! 
Började med middag på Pontus!
 
Pappa!
Åt skaldjur, dör så gott.
Sen var det ett tag kvar tills bion började så då gick vi till Bistro Rigoletto, älskar det stället
Anna!
Åt lite chokladmousse
 
Sen när klockan började närma sig nio så gick vi mot Skandia för att se Django Unchained på bio. Det var verkligen en bra film, dock lite lång (2 tim och 45 min brukar annars få mig att somna..). Har haft en väldigt bra vecka med semlor på fettisdagen och praliner och mysig middag på alla hjärtans dag. Precis som det ska vara! Nu ska jag iväg och jobba, får se vad jag gör ikväll. Än så länge så har jag inte lyckats hålla mitt löfte om att ta det lugnt på helgerna..Vi hörs!

14:00

 
 
Känns som jag köper rätt mycket skor just nu (har även beställt ett par nya pumps som är påväg) men dessa var på Nellys rea så var tvungen. Köpte dom tillsammans med min syster, bra grej att vi delar samma skostorlek. Tröttnar aldrig på nitar <3

19:20

 
 
 
Idag har jag haft studiedag! Har ätit pannkaksfrukost, gjort intervju för au pair i höst, pluggat och lagat musslor till middag. Ikväll ska jag bara mysa framför någon film och somna tidigt, jobbar hela helgen som vanligt. Har besämt mig för att ta det lite lugnt nu några veckor och jobba mycket, får se hur länge jag lyckas hålla det hehe. 

18:00

   
     
 
I brist på vardagsbilder så tänkte jag gå igenom lite bilder från min instagram de två senaste månaderna, heter alicebremberg där. 
1.Middag på Bistro Berns förra veckan 2. Anna och Saga på Grodan förra helgen 3. Jag innan utgång 4. Berns salonger 5. Lunch på Vapiano med Pappa 6. Från en bakisdag med Jossan och Felicia för ett tag sen 7. Så fint väder ute när jag och mamma gick på promenad 8. Sushi lunch 9. Jag på nyår! 10. Middag på en restaurang i Visby 11. Felicia, jag, Erika och Louise på juldagen 12. Vi gjorde egen tapas i Visby, blev så himla gott.

21:28

 
 

Längtar så mycket till våren att jag redan köpt två nya vårskor! Ett par pumps och ett par ballerinaskor med nitar, båda två kommer från Zara. 
Upp