alicebremberg

Ã…RSRESUME 2

 
 
 
 
 
Juli: 1,2. Juli var lite upp och ner. Började inte så jättebra men sen var vi på dagsfest på Josefina som va världens roligaste. En av dom roligaste dagarna på sommaren! 3. Men dagen efter vaknade jag upp och inte kunde röra mitt ben så åkte in till akuten med Jossan (här glad innan jag förstod vad som väntade..) 4. Efter 3 operationer och en vecka på sjukhus så åkte jag hem 5. Fick ställa in resan till Barcelona och bara vara hemma. Gjorde knappt något, var deppig, åt massor av gott och kollade på serier. 6. Efter 2 veckor så kunde jag gå igen och mådde lite bättre så åkte med pappa till Gotland. Det blev inte riktigt den resan som det var tänkt men det var väldigt mysigt att bara ta det lugnt. Älskar Visby på sommaren. 7. Åt så god mat, här på Supper 8. Här på krönet 9. Träffade Jossan en dag och gick på kallis och sen ut, så himla kul trots att jag inte var helt frisk. 10,11. Middag på Flippin Burgers med Erika när jag kom hem.
 
 
 
 
 
 
Augusti: 1. Jobbade på Drottningholm i två veckor tillsammans med Jossan 2. Felicia på Gården 3. Jag och Jossan åkte till London 4. Var självklart på Victoria's Secret 5. Fina London och sån bra avskedsresa 6. Godaste frappuccinon 7. När jag kom hem så blev jag övveraskad med picknick av mina fina vänner innan min flytt till.. 8. PARIS!
 
 
 
 
 
 
September: 1. Träffade barnen och var mycket i parken eftersom det var så fint väder 2. Åkte runt mycket i Paris, bla Monmartre 3. Började lära känna Sara 4. Upptäckte den finaste blomaffären 5. Åt chokladdoppade jordgubbar och macarones 6. Var ute med Frida 7. Var på olika picknickar, här på en nedanför Eiffeltornet 8. Åkte till Versailles för första gången!
 
 
 
 
 
Oktober: 1. Åt froyo med Amy i Marais 2. Annika kom hit på besök, jättemysigt! 3. Besökte många mysiga caféer och restauranger, bla Cafe De Flore 4. Tog en polaroidbild vid Eiffeltornet innan hon åkte hem 5. Åt macarones på Ladurée 6. Var på utställning med Sara!
 
 
 
 
 
 
November: 1. Mamma kom på besök 2. Vi promenerade runt mycket 3. Och åt goda crepes 4. Åt lunch hemma hos Frida 5. Sen kom dessa tre på besök 6. Dom stannade bara en helg så det var intensivt men väldigt kul! Här drinkar på Dirty Dick 7. Brunch med Elin 8. Elin och Sara en söndag i Marais
 
 
 
 
 
December: 1. Det blev mycket fika i December.. 2. Elin på Angelina 3. Fina Paris 4. Brunch på Le Pain Quotidien  5. Åkte hem till Sverige och åt middag med familjen 6. Hade såna jävla superdagar med vänner och familj innan det blev dags att åka tillbaka till Paris.
 
Summan av kardemumman: Ett mycket bra år! Ikväll är det dags att fira in 2014, börjar med middag hos Jenny och sedan vidare till 79 för nyårfest med temat "The Great Gatsby". Hoppas ni får en fin kväll, puss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas