alicebremberg

Ã…RSRESUME 1

Här kommer första delen av min årsresume. Tycker det är jättekul att titta tillbaka och se vad man gjort under året. Men gud va allt går snabbt, känns som det var igår jag gjorde min resume för 2012! I alla fall, vi börjar med Januari-Juni : 
 
 
 
Januari: 1. Hade sotade ögon och drack bubbel med Jossan innan utgång. Dessa fredagar saknar man ju inte lite 2. Åt middag på Berns med Hanna, första gången jag var där och blev kär i det. 3. Jobbade väldigt mycket men här var en god frukost hemma hos mamma när jag var ledig. 4. Middag hemma hos Denice.
 
 
  
Februari: 1. Hade drinkkväll hemma hos Felicia. 2. Felicia och Erika. Jag jobbade varje helg och kommer ihåg hur trött jag var på jobbet efter den här kvällen 3. Pappa fyllde år och jag och min syster bjöd honom på middag på Pontus! 4. Köpte nya klackar, dock är dom liite för stora så jag har aldrig använt dom..5. Ett par till klackar och ballerinaskor som har använts mycket. Förstår dock inte riktigt varför jag köpte sommarskor i februari? 6. En till god frukost, gud vad jag saknar smoothies 
 
 
 
  
Mars: 1. Åt en god middag på Tures med Felicia och Erika 2. Åt väldigt mycket råbiff hela februari faktiskt haha. 3. En bakisdag med Jossan 4. Var på Boqerian med mamma och Anna 5. Hade våran studentskiva, var SÅ lyckat. Alltså så rolig kväll. 6. Gjorde musslor hemma hos mamma 7. På Oxid.
 
 
 
April: 1. Erika och Louise innan en studentskiva. Det blev inte så många skivor för mig faktiskt, tyckte att våran var roligast! 2. Var på ett event hos H&M och drack rosé 3. Köpte mycket nya kläder inför sommaren 4. Jossan och Hanna på Grodan!
 
 
 
 
 
Maj: 1. Månaden började med mösspåtagning, en av dom roligaste dagarna på det här året. 2. Det började bli varmt, körsbärsträden i Kungsträdgården är ju största vårtecknet. 3. Fyllde år och åt middag på Nybrogatan 38 innan utgång. Bästa födelsedagen i mitt liv!!! 4. Köpte studentskor, världens finaste och bekvämaste klackar. 5. Köpte även studentklänning! 6. Vi hade våran slututställning 7. Blev så lyckat, fortfarande stolt över oss för att det blev så bra. 8. Åt på Vigårda som enligt mig har dom godaste hamburgarna.
Gud va mycket roligt som hände i Maj, var svårt att välja ut bilder. Alla förberedelser för studenten och lyckoryset som man har i kroppen när det börjar bli sommar. Älskar det. 
 
 
 
 
 
 
Juni: 1. Åt en mysig middag med Erika på Vau De Ville 2. Sen var det dags för min STUDENT! Började självklart med champagnefrukost. 3. Jag och Erika, så glada 4. Hela klassen
5. En vecka efter så hade Jossan sin student, hade lika roligt som på min egna 6. Sen var det Summerbust och intensiva dagar av festande och inte så mycket sömn. Åkte sedan till Italien med min pappa och syster och bara tog det lugnt. 6. Badade i en källa 7. Åt jättemycket god mat. Kan nog säga att Juni 2013 var den bästa månaden i mitt liv. Blir glad bara av att tänka på det. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas