alicebremberg

14:17

Frukost/Jag i onsdags!

Är ledig den här fredagen också, så himla skönt. Känns nästan som om lovet redan har börjat. Just nu sitter jag och kollar tips på olika affärer och resturanger i New York. Åker på onsdag nästa vecka, längtar så mycket att jag dör. Om ni har några tips på resturanger/cafer/affärer eller andra sevärdheter i New York så får ni jättegärna skriva det!

11:28

Igår så hade vi redovisninng på vårat projekt som vi hållt på med i tre veckor, så himla skönt. Mötte upp Denice och Emelie på kvällen för tapas
På Mamas & Tapas!
Beställde in massor av olika smårätter, bland annat parmaskinka med melon
Erika & Hanna var också med
Sen begav vi oss in mot sergel för att se "The Hungergames" på bio, den var hur bra som helst. Längtar redan tills nästa film kommer. Idag så är vi lediga hela dagen så jag och Erika ska strax ner på stan för lite presentköp. Ciao!

21:40

Två bilder på mig idag, fotade av Erika!
Dagen har bestått av en lång sovmorgon, museebesök, lite skola, plugg, solning & glassätning!
Känns verkligen så himla bra att våren börja komma nu. Det är konstigt egentligen att lite sol och värme kan göra en så himla glad.

21:35

Hej på er! Jag som hade tänkt att jag skulle blogga jättemycket det här lovet men har varit riktigt dålig på att ta bilder, har i alla fall haft ett jättebra lov. Bilderna är från igår när jag var ute och åt efter jobbet med Anna och Pappa på La Dame Noir, supergott! Imorgon är det tillbaka till verkligheten och det börjar med ett stort projekt i skolan, bara att försöka ta sig igenom det. Ciao!
Upp