alicebremberg

18:04

 
 
 
Parga, Grekland
 
För nästan exakt ett år sen så åkte jag till Parga i Grekland i en vecka med familj och släkt! Nu åker jag tillbaka till Grekland fast till Kos och med Jossan och Felicia. Ska bli skönt att äntligen få lite sol. Kommer inte uppdarera på en vecka men vi hörs när jag kommer hem! 
 

13:49

 
 
Skinnjacka från Zara, blus från H&M och shorts från Bikbok.
 
Har kikat på den här skinnjackan från Zara länge men aldrig köpt den så hade himla tur när min syster köpte den för någon vecka sen. Det är väldigt bra att ha en syster med samma storlek som man kan låna kläder av!
Nu har jag varit hemma i två dagar och solat, seglat och bara tagit det lugnt. Idag ska jag in till stan och fixa lite inför resan, växla pengar, köpa lite kläder, osv.. sen ikväll så ska jag träffa en kompis. Vi hörs imorgon innan jag åker!
 
 
 
 

13:27

 
Nu är jag hemma från två helt underbara och galna veckor på Gotland, tyvärr har inte kameran använts så mycket men här är några bilder från de sista dagarna.
Min syster och pappa kom ner i slutet av veckan så spenderade lite tid med dom+mina kusiner
Här på en resturang i Visby!
Har blivit mycket god mat 
och resturangbesök den senaste tiden, något av det bästa med sommaren tycker jag! Saknar redan Gotland och Visby men kommer självklart åka tillbaka nästa år. Stockholmsveckan i Visby var något av det roligaste jag varit med om! Nu är jag hemma i några få dagar för att vila och packa om innan jag åker iväg till Kos i en vecka, kommer bli super.
 
 

18:34

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från de senaste dagarna här på Gotland. Har det så himla bra.

19:15

Var på Mälarpaviljongen igår och åt middag med..
Erika! Åker ju till Gotland imorgon så det här var sista gången jag träffade henne på ett tag
 
Åt toast skagen
Och drack cider i solen
Sen gick vi en promenad över västerbron mot långholmen och tillbaka. Avslutade sedan kvällen i sängen framför sex and the city, tröttnar aldrig på den serien. Idag så jobbade jag min sista jobbdag och imorgon åker jag som sagt till Gotland, kommer bli så himla bra. Blir borta i två veckor men förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera där borta. Vi hörs!
 
 
 

09:50

 
Den här kuvertväskan med paljetter fick följa med mig hem från Zara i veckan. Älskar den, kommer invigas redan ikväll!
 
 

17:26

Igår så var jag, Jossan och Kero och åt middag på Vapiano
Kero!
Blev den vanliga pizzan för mig haha, älskar den!
fiina
Efter middagen så gick vi vidare mot Treat och sedan Collage och White Room! Blev dock ganska tidig hemgång för mig då jag fortfarande inte var helt frisk..Idag mår jag däremot bättre och har varit på stan med jossan lite och snart ska jag till Café 60 för kvällsfika! Har värsta lyckoruset hela tiden just nu och bara älskar allting.
 
 

14:09

 
Från i fredags; Shorts från Gina tricot (nya!), skinnjacka från H&M, skor från Nelly och tshirt lånad av Jossan.
 
För lite sömn, jobb och festande har resulterat i att jag nu har blivit sjuk. Känns så himla tråkigt men förhoppningsvis så är jag bättre till imorgon så att jag kan börja jobba igen. Nu ska jag fortsätta med mitt tedrickande och äta halstabletter så att jag blir frisk någon gång. Ciao!
 
Upp