alicebremberg

14:51

Igår var jag och åt middag på Wagamama med Annika, Erika och Denice

Denice!
Jag åt dumplings (som jag på senaste tiden börjat älska!) och kycklingklubbor, Världens godaste.

Erikas tigerräkor

Sen så fick vi jättebråttom och fick springa för att hinna till bion som vi skulle se

Vi såg My week with Marlyn, Tycker att filmen var riktigt bra & kan verkligen rekomendera den!
Idag hade jag tänkt att fortsätta mitt jobbsökande men upptäckte att jag hade helt fel CVn med mig när jag var ute så det var bara att åka hem..Nu är planerna istället träning och plugg. Ciao!

21:27

Hej på er! Idag efter skolan så var jag och fikade på Café Urban med Denice och Erika! Var även på stan och fick med mig lite kläder som jag ska visa någon dag.
Har haft en pluggvecka men idag hade jag prov i naturkunskap så nu kan jag pusta ut. Kvällen spenderas här hemma, Ciao!

22:37

1. Jag 2. Cappuccino och Macaron förra veckan

Har haft en väldigt fin helg. Igår var jag, Erika, Annika och Denice i lägenheten, lagade indisk mat och kollade film. Idag har jag sökt helgjobb på lite olika caféer på Kungsholmen (håller tummarna att jag får något), tränat och pluggat. Nu blir det lite O.C innan jag somnar!

21:40


Igår så var jag med Annika och Erika på Lars Bohman Gallery inför en skoluppgift som vi har.
Man får ett varsitt galleri (jag fick det här) och sen ska man analysera bilder därifrån och lite annat. Jag tyckte mest att tavlorna var lite halvkonstiga och kom fram till att foto är mer min grej. Annars så försöker jag mest ta mig igenom veckorna fram tills nästa lov och planera jobb och resor till sommaren. Nu ska jag försöka sova, godnatt!

15:47

Det var någon som frågade om bilder på mitt rum. Har visat bilder tidigare men det var ett tag sen, så här har ni några nya!

20:00

"Dagens frukost" Yoghurt, juice, kiwi och passionsfrukt!

Lite ångest inför att skolan börjar imorgon. Försöker tänka positivt och  se fram emot sportlovet om 8 veckor. Sista lovkvällen spenderas med mamma och syster med chokladpudding framför OC!

13:16

Igår var jag som sagt inne i stan med mamma

Tog en promenad från tåget mot gamla stan!
Jag såg ut såhär, hejhej

Åt lunch på Vapiano!& gick sedan vidare mot söder för att gå på fotografiska för att se Nick Brandt's utställning

Det var jättelång kö för att komma in men det var verkligen värt det

Utställningen var jättebra!
Imorse vaknade jag upp med ont i halsen och huvudvärk och jag är rädd att jag blivit sjuk precis som resten av min familj. Börjar skolan på tisdag och hoppas att jag blir frisk tills dess. Det är så jobbigt att missa massor. Ciao!

23:40

Bilder från promenad med min syster i veckan
Lite dålig uppdatering här men det blir inte så roliga bilder när allt är så grått och mörkt ute. Har i alla fall spenderat nästan hela veckan i lägenheten med Erika. Har sett på bio, varit på stan, städat, kollat satc och tränat för första gången på lovet. Idag var vi på stan, lunchade på Fridays och jag fick även med mig en ny klänning hem som jag ska visa här någon dag. Sen på kvällen efter lite tågstrul så kom jag äntligen hem, har ätit supergod middag med Hanna och Fatima och nu tänkte jag somna till någon film. Godnatt!

21:54

Två bilder från middagen på nyår, sen tog jag tyvärr inte med mig kameran. Hade en himla fin kväll i alla fall, dock slutade den inte jättebra men det spelar inte så stor roll. Just nu så befinner jag mig i lägenheten med min syster och pappa. Idag har jag varit på stan och bytt lite julklappar och sen var vi och åt tapas på en resturang i närheten. Imorgon har jag massor av jobbiga "måsta göra" saker som jag måste få gjort. Tänkte att jag ska jag måla lite här i lägenheten och sen storstäda. Ciao!
Upp