alicebremberg

19:44

I lördags så mötte jag upp Hanna, Emelie, Denice, Erika och Annika för Brunch på Nordic Light Hotel!

Det fans hur mycket som helst att välja på & det var helt omöjligt att bestämma vad man skulle ta

Bland annat, smoothies, frukukt, amerikanska pannkakor, bröd, alla pålägg man kan tänka sig, sallader, efterätter, osv..
Erika!

Fans även minihamburage


Åt så mycket att jag knappt kunde gå efteråt haha. Resten av lördagen och även idag så har jag jobbat, är helt slut. Nu är jag hemma och ikväll ska jag försöka njuta av lovet genom att bara ligga i sängen och kolla på någon film. Ciao!

20:17

Igår var jag ledig och spenderade hela dagen på Yasuragi med Mamma och Anna. Himla skönt. Nu sitter jag och skriver på den sista inlämningen innan lovet som är så efterlängtat.

15:13

Vaknade upp med världens förkylning och halsont så bestämmde mig för att stanna hemma från skolan idag. Förresten, ni vet att jag sa att jag skulle provjobba på en resturang i lördags? Jag fick jobbet! Kommer jobba ungefär tre gånger i veckan. Är så himla glad.

16:47

Har spenderat denna dag och gårdagen med Hanna! Igår var vi och åt Tapas och gick på bio och idag har vi ätit frukost på Le Petite France och gått på stan. Nu har hon åkt hem och jag sitter i lägenheten och pluggar lite. Ikväll ska jag provjobba på en italiensk resturang som ligger här i närheten (fick inte jobbet på Wayne's) Wish me luck!

21:26

Idag är det alla hjärtans dag och om man inte har någon pojkvän att fira det med så får man fira med sina vänner istället!
Var och alla hjärtans dag fikade med Erika, Annika, Emelie och Denice efter skolan
& Åt årets första semla! Nu ska jag fortsätta att vara lite avundsjuk på alla på facebook som skriver om hur fina saker dom fått av sin pojk/flickvän idag.

10:48

1.Gammal bild 2. Frukost imorse
Igår kväll så träffade jag Hanna, var så himla länge sen sist! Nu har jag ätit en supergod frukost med amerikanska pannkakor och ska snart åka in och provjobba på wayne's coffee vid odenplan, är jättenervös. Sen ikväll blir det att fira Emelie som fyllde 18 förra veckan!

17:37

Lördag: Sovmorgon, Cupcakesbak och matteplugg. Nu: Mot Jossan för att planera utomlandsresa i sommar med henne och Felicia!
Upp