alicebremberg

18:00

Augusti: 1. Precis efter Gotland så åkte jag till Kos med Jossan och Felicia! 2.Det är så tråkigt för jag använde knappt min kamera någonting under resan men hade det jättebra. När man har för kul så glömmer man alltid bort att ta bilder (dumt men sant) 3. Jossan och Felicia 4. Maten på Kos var inte den bästa så den enda jag åt var typ getost, tzatsiki och bröd 5.Blev mycket drinkar 6. Jossan <3. Efter Kos så åkte jag till Göteborg några dagar och sen började jag skolan. Jag har inte bloggat någonting alls under denna månad och den finns inga bilder förutom suddiga mobilbilder. Var i alla fall sjukt instabil, kommer bara ihåg denna tiden efter Kos som en dimma typ. Levde på Michaela fornis texter <3 Typisk grej när man är världens lyckligaste att något ska komma och förstöra det. 
September: 1. Var med Jossan hela tiden, vi var båda för ostabila för att kunna umgås med några andra så vi satt typ ihop och tog varje tillfälle vi hade till att gå ut. Var på Treat och Woken hela tiden. 2.Var ute med Hanna och åt frukost på La petite france 3. Började komma tillbaka och började med amerikanska pannkakor igen 4. Tog ledigt en vecka och åkte till Nice och Korsika med Anna och Pappa, behövde verkligen det 5. Anna i Nice 6.Pain au chocolat <3 7. Nice 8. Korsika. Välbehövd semester. Var nästan helt tillbaka efter den.
 
Oktober: 1.Träffade Matilda! 2.Köpte nya höstplagg 3.Hade brunch i lägenheten 4.fikade. Började komma in i det vanliga livet och skolan på riktigt, var barnvakt mycket, försökte dra ner lite på utgångarna. Erika fyllde äntligen 18, jätterolig kväll med middag och utgång. Hade en otroligt bra höstlov!
November: 1.Åkte till Frankrike på praktik nästan hela månaden, var inte alls sugen på att åka först men hade det jättebra 2.Lärde känna massa nya och bra människor <3 3. Var ute och åt mycket på kvällarna och drack billigt vin 4. Firade Sagas 18-årsdag med champange 5. Anna, Jag och Saga 6. Åkte till Nice en helg 7.Hade en sjukt rolig kväll med middag i Nice och utgång i Monaco 8. Anna. Är så glad att jag lärde känna alla dessa människor på praktiken.
December: 1. Det här var ju precis men tänkte ta med December ändå! Åt middag med Hanna på BonBon.
2. Supergod mat, väldigt mysig kväll! 3.Var på Vapiano och på svansjön med Mamma och Anna 4.Fotade Europaskolans abiturient 5.Firade jul hemma med famlijen, myste med julfilmer, var ute på juldagen och åkte sen till Gotland. Ni vet ju hur allt sett ut.
 
Kan sammafatta hela året som otroligt bra. Var svårt att få med allt, har hänt så mycket som jag inte skrivit om. Hade två månader som var jobbiga precis när sommaren började ta slut men det är ingenting emot hur jävla lycklig jag varit. Efter julen och under våren så jobbade jag väldigt mycket och gjorde knappt någonting annat men det var så himla värt med pengarna efter. Denna sommaren har varit för bra för att man ska kunna beskriva den! Hösten var som sagt lite jobbig i början men blev snabbt bättre, har haft väldigt många roliga kvällar och utgångar med Jossan, hunnit med frankrike två gånger, lärt känna massor av nya människor och höstterminen har gått otroligt snabbt. Ikväll fyrar jag in det nya året med Jossan+massa andra på Suite/hells där en kompis har bokat stället. Tror det kommer bli jättekul och känns självklart att fira med Jossan eftersom vi suttit ihop sen i sommras. Hade inte klarat något det här året utan henne <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas