alicebremberg

00:16

Här är en liten årsresumé av 2012! Tycker att det brukar bli tråkigt när dom är för långa så har försökt göra ganska kort sammanfattning. Här är första delen, från Januari-Juli!
Januari: 1. Var på fotografiska med Mamma 2.Dessa kängor+kjolen var typ min favoriter 3.Åt middag på Wagamama 4. Såg på bio otroligt mycket.

Februari:1.Åt godaste brunchen på Nordic Light Hotel 2. Var på Yasuragi med Mamma och Anna 3. Såg ut såhär! 4. Åt amerikanska pannkakor och frukt HELA TIDEN, vet inte hur många såna här bilder jag har..
(fick även jobb på Capri och började jobba jättemycket)
Mars: 1.Köpte den här halsringen som jag använde till allt! 2.Åt middag på Mamas and tapas någon kväll
3.Denice, påväg till bio tror jag! 4. moi. Jobbade även supermycket här.
 
April: 1.Åkte till New York en vecka med Mamma och Anna, så bra resa. 2.Shoppade massor, bland annat på Vicktoria's secret såklart! 3. Mamma 4. Var på ett event hos Aussie med Erika och Denice när jag kom hem (nya skor från ny). Här börjar det bli lite varmare och allt blir lite roligare. Börjar nog även jobba som barnvakt någon gång här.
Maj: 1.Fyllde arton, hade en sån bra födelsedag och fick en macbook pro i födelsedagspresent <3 2.Födelsedagsmiddag med mina bästa på Primo Ciao Ciao 3.Åt middag med Hanna på mälarpaviljongen 4.Var på nyöppnade Ladurée i Stockholm <3 5.Fotade Jossan till en skoluppgift, älskar dom här bilderna 6.Drack drinkar på Friday's med Erika. Så bra månad!
Juni: 1.Firade Jossan (fast hon fyllde egentligen år sista maj) på Boqueria och sen på Laroy. Började gå ut mycket och hängde på Sommar typ hela tiden. 2.Middag på Wagamama 3.Firade skolavslutningen på Mälarpaviljongen, Annika och Denice på bilden 4.Köpte Ray-ban 5. Var ute och seglade med Pappa 6.Middag i gamla stan.
Jag slutade på Capri och började jobba på Drottningholm med Jossan. Mycket sena och roliga sommarkvällar som bidrog till att vi alltid var trötta på jobbet, men hade väldigt väldigt kul.
Juli:1.Hängde med Jossan och Kero hela tiden 2. Här på Vapiano innan utgång. Hade så mycket roliga utekvällar under den här tiden, blir helt nostalgisk haha. 3.Älskade Stockholm under sommaren <3 4.Middag med Erika på mälarpaviljongen 5.Jag och Jossan jobbade våra sista dagar på drottningholm innan våran ledighet, åkte till Gotland i två veckor. 6.Bodde i Ljugarn några dagar men åkte sen till Visby och var mest där, Kero kom ner och bodde med oss under stockholmsveckan. Festade typ dygnet runt och hade så otroligt kul!! 7. Pappa och Anna kom ner dom sista dagarna, här är en bild från middag med dom+mina kusiner. 8. Jag i Visby. Detta var den bästa månaden under hela året tror jag. Vet inte om jag någonsin varit så lycklig.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas