alicebremberg

17:53

Två bilder från Balettakademin

Befinner mig just nu i Göteborg. Försöker att njuta av lovet så mycket som möjligt vilket innebär att det inte blir så mycket tid vid datorn. Ikväll ska vi se bio, blir nog In Time. Vi hörs!

12:04

Jag+frukost imorse!
Just nu sitter jag i skolan och pluggar lite. Ska snart möta pappa och äta lunch och sen vid halv två ska jag till balettakademin och fota till en dokumentäruppgift som vi håller på med just nu. Har varit där några gånger innan men det är så himla svårt att fota balett så måste dit några gånger till. Nu måste jag kila, Ciao!

23:02

Idag var jag, Erika och Annika och åt lunch på Vapiano!
Erika!
Jag och Annika åt pasta med vitvinsås, salami, pinjenötter och ruccola (min nya favorit, så himla god)
Efter några timmar mötte jag och Erika upp Hanna och Denice för bio
Vi såg Contagion som hade premiär idag. Den va jättebra! Var så himla länge sen jag var på bio, Älskar att gå på bio på hösten. Nu tänkte jag sova för jag kan knappt hålla ögonen öppna. Är nästan omöjligt för mig att vara vaken länge på fredagar. Är oftast helt slut efter skolveckan. Godnatt!

20:29

I fredags fick jag veta att pappa köpt en övernattningslägenhet i Stockholm! Är fortfarande för glad för att förstå att detta är sant. Kommer bo där några dagar i veckan och tanken är också att Erika kommer bo där med mig några dagar. Lägenheten ligger vid Norr mälarstrand och här ovan ser ni lite bilder på den. Så fin, vi flyttar in den 1 december. Längtar!

12:46

Igår kväll spenderades kvällen på TGI FRIDAY'S för att fira Erika som fyller år idag (grattis ♥)

Åt bland annat tortillas med lite röror!

Födelsedagsbarnet och Denice

Hela personalen kom in och sjöng för henne och hon fick en gratis efterätt. Friday's är nog det bästa stället att ha födelsedagsmiddag på!

Fin kväll! Nu sitter jag i skolan men ska strax bege mig hem till Erika för att fira henne ännu lite mer ikväll med fest hos henne. Ciao!

11:10


Saknar Paris lite. Vill bara ta studenten och flytta dit nuuu!

13:55


Igår slutade jag jättetidigt så mötte upp Mamma och Anna på stan.
Jag gick runt och letade efter vinterskor och hittade till slut ett par. Visar bild sen. Avslutade dagen med middag på Vapiano!
Upp