alicebremberg

18:53

Bilder från igår när jag och Hanna var och åt tapas.

Det har varit dåligt väder i nästan en vecka här men nu har det äntligen blivit fint igen. Hanna är här nu i alla fall. Idag har jag varit ledig så vi har legat på stranden hela dagen, nu ska vi gå och handla och sen gå ner på stranden och grilla. Ciao!17:31

Igår var jag ledig så jag var i Visby med mamma och Anna (bild 1,2,3). Den andra och den tredje bilden är tagen från mina kusiners balkong i visby, så fin utsikt. Har precis slutat nu och ska strax ner och äta. Förhoppningsvis så kommer Hanna ner hit och hälsar på i slutet av veckan, blir nog jättekul. Ciao!

17:10

Jag på stranden för några dagar sen

Jag har precis kommit hem från jobbet och ska strax iväg och möta min mamma och syster. Dom kom ner hit idag och ska stanna över helgen. Jag hinner inte skriva så mycket mer för jag måste hinna torka håret innan jag går ner och möter dom. Ciao!

18:25

Bilder från i onsdags kväll hemma hos Hannes

Igår regnade det hela dagen vilket var jättetråkigt eftersom det var min första lediga dag..Var i alla fall i visby och hämtade jossans kompis som är här nu. Vi ska klä på oss lite och sen gå ut, det är jättefint väder ikväll. Ciao!

11:15

Några bilder från dom senaste dagarna här i Ljugarn.

20:06

Från när jag och Hanna gjorde sushi igår!

Jag har inte så mycket och skriva här för mår väldigt dåligt just nu för massa grejer med Gustav. Jag tänkte mest skriva att jag åker till Gotland imorgon. Känns så himla bra att komma iväg nu när allt är så jobbigt här hemma. Är hemma om ungefär en månad men kommer ju uppdatera därifrån också! Ciao!

18:22Hade bara med mig en halvdålig digitalkamera upp till Peace and Love, men här är några av bilderna jag tog under veckan!

Kom hem från Peace and Love igår. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagarna där men sammanfattningsvis var det så himla bra. Har varit lite saker som har dragit ner mitt humör ganska mycket men har haft kul ändå. Det är så sjukt att vissa personer verkligen kan styra ens humör helt. Sen jag kom hem har jag dushat, sovit i 14 timmar och bara tagit det lugnt. Nu har jag börjat packa om igen för på onsdag åker jag till Gotland. Ciao!
Upp