alicebremberg

19:19

Jossan som jag fotade i lördags!

Fin helg. Igår kväll var jag hos Annika och åt pannkakor (väldigt underskattat) med Sofia och Emelie. Nu sitter jag och väntar på mat och solsidan..Ciao!

19:25

Var inne lite på Topshop idag med Hanna, Sofia och Denise. Dör lite hela tiden när jag är där för allt är så fint.

Hanna prövade jeans!

Och sen gick vi och fikade, delade på kanske världens godaste brownie med Sofia

Denise i sin fina päls!

Efter en vecka i skolan så är man helt död på fredagarna vilket är ganska tråkigt. Nu ska jag gå över till Jossan, som i princip är min granne nu och kolla på film. Ciao!

21:44

Efter skolan gick jag lite på stan med dessa människor och sen tränade jag. Trodde att jag skulle bli piggare av att jag tränar men känns bara som jag blir ännu tröttare. Nu ska jag gå och lägga mig, kan inte riktigt fatta att det är fredag imorgon. Ciao!

19:12

Idag så var vi på "secondhand runda"Först var vi på Humana som var lite under förväntningarna

Fikapaus!

Sen var vi på Lisa Larsson, jättefina saker men lite dyrt för att vara secondhand

Sen var vi på statsmissionen och jag köpte en jättefin klänning för bara 35 kronor!

19:10

Såhär såg min onsdagseftermiddag ut. Nu: Mat och O.C!

20:24

1. jag på weekday för någon vecka sen  2. En kalender som först var jättetråkig men som jag fixade med hjälp av en tidning, sax och lite tejp!

20:38

Då var det måndag igen och skolan rullar på som vanligt. Det finns inte mycket roligt att blogga om i veckorna så bjuder på några bilder jag tog på min syster idag istället. Ciao!

18:00

Lördags kvällen spenderades i Erikas säng med Erika, Annika och Sofia framför O.C. Vi tryckte i oss pizzorna ovan+massa annat onyttigt. Idag har jag pluggat lite engelska och nu ska jag åka till Mamma. Ciao!

17:43

Idag så fikade jag efterskolan med typ halva min klass, jättemysigt! Nu ska jag till Izabella och spendera min kväll där med henne, jossan och felicia. Ciao!

18:01

Idag har jag varit hos tandläkaren och fått gummisnoddar till min tandställning (ser helt galen ut, jag lovar). Nu ska jag göra lite skolarbete inför skolan imorgon. Ciao!

23:41

Igår mötte jag upp Emelie och Sofia för skridskoåkning i kungsträdgården

Det var jättemysigt, trotts att jag verkligen inte kan åka skridskor utan mest halkade runt

Sen kom AnnikaOch hon är hur duktig som helst!
Sen åkte vi tillsammans med Madde hem till henne och gjorde indiskmat och kollade på film. Finkväll.
Idag har jag fikat och varit på Fotografiska med mamma. Nu ska jag lägga mig och kolla på O.C, börjar inte skolan förnst på tisdag. Godnatt!

11:48

En bok jag fick i julklapp med bilder från olika modebloggar i världen.

00:45

Imorgon var det tänkt att vi skulle åka hem till mig men eftersom min syster har blivit magsjuk (denna magsjuka förstör mitt lov) så blir det inte så. Stannar istället här lite längre och åker hem på fredag. Nu ska vi äta lite chips och sen sova. Den här är nog mitt onyttigaste lov. Ciao!

14:51

Sushi igår
Nu är jag framme här i Göteborg. Känner inte alls av magsjukan längre utan är helt frisk, jätteskönt!
Igår var vi på stan och jag hittade bla, ett par jeans. Ikväll ska vi på födelsedagsfest hos en av Fridas kompisar. Ciao!

21:19


jag mår bättre nu, mycket bättre faktiskt. Försöker dock att förtränga att det var nyår igår och jag låg hemma och var sjuk.. Jag låtsas att nyår inte har hänt bara och att det bara var en helt vanlig kväll igår som jag missade, funkar helt okej faktiskt. Imorgon åker jag till Göteborg (om jag inte plötsligt skulle bli sämre under natten). Ciao!
Upp