alicebremberg

17:54

Igår var jag och fikade på café blåbär med Erika, Ellinor, Annika, Emelie och Anna
Annika!
Efter ett tag så åkte några av oss hem till mig och åt tacos och hade det allmänt trevligt
Denice!
Anna!
& Imorse så gjorde vi pannkakor till frukost
Hur gott som helst!

Såhär började min start på lovet. Det här är faktiskt det första lovet (på väldigt länge) som jag inte har planerat in någon resa/något speciellt att göra. Känns väldigt skönt faktiskt. Ciao!

16:52

Gårdagen började hemma hos Jossan med nachos och melodifestivalen och slutade sedan ganska spontant i Strängnäs. Det blev en bra kväll trotts att det var lite strul med hur vi skulle komma hem. Nu ska jag äta lite och sen åka till pappa. Ciao!

15:10

Igår var jag på middag hos Ellinor med några fina människor från klassen
Sofia var där!
Vi åt kyckling med ris
Emelie!
Och till efterätt åt vi jättegoda hallon med glass

Lite sådär såg min fredagskväll ut. Idag har jag sovit lite för länge och sen har jag städat. Nu: Lunch. Ciao!

21:36


Idag var jag och Erika inne på pralinfabriken som ligger vid våran skola. Allt där inne är i princip i choklad!
Köpte några bitar i present till pappa som fyller år imorgon
Efter skolan gick vi några i klassen och alla hjärtans dag fikade!
Fin eftermiddag. Egentligen hade jag helst av allt velat fira alla hjärtans dag med Gustav men eftersom han är på andra sidan jordklotet så går inte det.. Jag saknar honom varje dag men idag så känns det lite extra.
Nu ska jag somna till en film, godnatt!

19:53

Några gamla glasögon som vi haft hur länge som helst. Väldigt fina tycker jag!
Den här helgen har varit väldigt lugn. Igår hade pappa 50-års middag som jag var med på och idag har jag mest pluggat och tränat. Det är ganska skönt med såna helgen ibland. Nu blir det Solsidan!

11:51

Gårdagens planers förstördes eftersom i stortsett hela Stockholm stod stilla igår för att det snöade. Jag, Sofia och Emelie lyckades i alla fall ta hos hem till Sofia där gjorde brownies och kollade på one three hill. Ciao!

19:24

Idag har jag inte varit i skolan utan hos tandläkaren, fick veta att jag kanske kommer kunna ta bort tandställningen redan till sommaren. Hoppas! Resten av dagen har bestått av min systers hemgjorda cupcakes och plugg. Ciao!

17:14

Gårdagen i bilder
Idag har jag inte gjort någonting alls utan mest bara tagit det lugnt, pluggat lite och gått en promenad. Kvällen spenderas precis som alla andra söndagar framför Solsidan. Ciao!

01:44

Påväg hem från Emelie

Min kväll spenderades på Emelies golv med indiskmat och misslyckad choladtårta. Väldigt mysigt. Nu ska jag sova, godnatt!
Upp